Català | Español

Revista Vèrtex

El centre excursionista de Torelló (CET) està recollint revistes “Vèrtex” entre els seus socis i sòcies federats per portar-les a centres educatius, residències… i donar una segona vida a les revistes. La campanya es diu “Que corri la Vèrtex”, una iniciativa arrencada pel Centre excursionista de Calldetenes i que a Torelló també l’ han portat a terme. “Vèrtex” és una revista específica de muntanya però amb una qualitat de contingut i d’ imatges que a la residència i al centre dia no hem pogut dir que no a aquesta proposta. Gran iniciativa i moltes gràcies per pensar en nosaltres!!!

La Dolors ens explicava com gaudeix de les revistes i de les seves fotografies i, assegura, que ella no es posaria a escalar mai una muntanya. També ens explicava que ja fa temps van anar al llac de St. Maurici on van llogar un jeep per veure els Encantats, “un lloc on hi ha tant silenci que quasi el pots sentir”.