Català | Español

Sala de visites

A causa de l’ alt increment de casos de COVID-19 el Govern ha pres mesures per poder evitar una situació crítica. Aquestes mesures de moment no afecten al règim de visites del centre però, sí que demanen a qui vingui a veure alguna persona resident, que extremin encara més les mesures que s’ han de prendre.

Les persones que viuen a la residència són molt fràgils i presenten pluripatologies que en cas de ser infectats pel virus poden derivar amb simptomatologia i conseqüències molt greus, per tant, hem de ser conscients que les persones externes poden ser portadors i ser agents infecciosos.

Sabem que amb aquestes condicions no es poden fer les visites amb la calidesa i sensibilitat que es voldria però, tenint en compte que les conseqüències poden ser nefastes, agraïm la vostra comprensió i col·laboració a ajudar-nos a protegir al màxim totes les persones que viuen a la residència.

Les visites es fan a la sala d’ actes de la residència , per fer-la una mica més agradable s’ ha acondicionat amb butaques, l’accés a la sala és molt fàcil i permet controlar totes les mesures per tal de poder evitar al màxim el contagi.

L’ horari de visites és de dilluns a divendres, només es faran visites el cap de setmana si la persona ha de venir d’ un municipi que estigui lluny de Torelló o bé, per incompatibilitat d’ horaris (quan sigui impossible poder venir a fer la visita, en cap cas per comoditat de la persona). S’ agrairia que si per algun motiu no es pogués venir , es truqués al centre anul·lant la visita ja que potser una altra persona se’n podria beneficiar.

Recordeu que per poder fer les visites cal:

Reservar hora per poder fer la visita.

Ús obligatori de mascareta (no es pot treure).

Mantenir la distància de seguretat.

Higiene de mans.

Moltes gràcies!

La sala d’ actes actualment és la sala de visites.