Català | Español

Mes de Març

Aquest mes de març hem tingut dues celebracions. Per una banda, es va fer un reconeixement a la tasca professional i altruista de la Mª Àngels Casals, la Dra. Casals, que durant molts anys va venir a visitar els seus pacients de la residència, i, per altra banda, es va celebrar l’ arribada de la primavera, l’ equinocci de primavera, celebrant que la natura està a punt de renéixer i que el fred el deixarem enrere.

En el comiat de la Dra. Casals la directora del centre va llegir un discurs en el que s’ agraïa, es reconeixia i es valorava la tasca i aptituds de la Mª Àngels coma metgessa i com a persona, una resident li va llegir un escrit per agrair la seva feina durant tot aquest temps, i també, se li va fer entrega d’ un obsequi i d’ una auca on s’ hi explicava la dedicació que ha tingut durant la seva trajectòria professional a Torelló el seu vincle amb la residència. La Dra. va obsequiar a tothom amb una pastilla de sabó natural i casolà i un escrit.

Pel que fa a la festa de la primavera, es van plantar flors a les torratxes del terrat i es va menjar una mousse de maduixes per començar a tenir gust de primavera.

Us deixem un tast de fotografies per poder-hi fer un cop d’ ull.

Lectura per part d’ una resident
Entrega de l’ obsequi en motiu de la seva jubilació
Entrega de l’ auca feta per l’ Ariadna Rodríguez i Miró

FESTA DE LA PRIMAVERA