Català | Español

COMUNICAT COVID-19

COMUNICAT DEL PATRONAT DE LA RESIDÈNCIA CALS AVIS

 

Aquest dijous  12 de març de 2020, el patronat de la residència Cals Avis de Torelló i centre de dia L’Oreig s’ha reunit per valorar i veure com s’implementen les mesures decretades des del CAT Salut i del departament de Benestar Social de la Generalitat per evitar contagis pel coronavirus als residents i treballadors del centre.

Dilluns ja es van restringir les visites dels familiars a la residència, i des d’aquest dijous es prohibeixen qualsevol tipus de visita, excepte en cas d’urgència. Des del patronat som conscients que això suposa un enrenou per a les famílies, però aquestes mesures es prenen per protegir a les persones més vulnerables d’un possible contagi.

A partir d’aquest divendres, també quedarà  tancat el centre de dia L’Oreig, així com també el transport adaptat, que deixarà de funcionar. Aquestes mesures, en principi, són per als propers quinze dies, però prorrogables en funció de l’evolució de la pandèmia.

El  patronat farà reunions setmanals per anar valorant la situació i anar adoptant les mesures que es considerin oportunes.  De totes maneres, la direcció donarà informació de la situació de cada resident a les famílies que també poden mantenir contacte telefònic amb la residència per conèixer l’estat dels seus familiars.

Esperem que entengueu la situació i estem amb la vostra confiança.

 

Us adjuntem les mesures de prevenció bàsiques i els passos que s’ han de fer per una bona higiene de mans.