Català | Español

“Explica’m i jo dibuixo” Fortià Solà

El dilluns 18 de març es va anar a l’ escola Fortià Solà  amb l’ “Explica’m i jo dibuixo”,  allà els nens de 2n de primària van explicar i ensenyar la seva escola: les aules, els espais, el pati amb la novetat de les columnes de colors i van parlar dels jocs: quins jocs juguen ara  i quins jocs jugaven la gent gran quan era petita.

Avui, dijous 28 de març els nens i nenes de 2n de primària han vingut a visitar la residència. Els han explicat els dibuixos que han fet a l’escola a partir de tot el que van explicar el dia de la visita a l’ escola, han pogut veure els calidoscopis i jocs d’ enginy que fa en Lluís i han rebut un obsequi cadascun d’ un joc de tres en ratlla que han fet els avis i àvies de la residència. A punt per tornar-hi!