Català | Español

Festa de comiat de les Germanes

El 15 de febrer es va celebrar la festa de comiat de la comunitat de Germanes que viu al centre.  Els residents, el personal, Direcció i els membres del Patronat van voler expressar el seu agraïment per la seva tasca  des de que el centre va obrir.

Celebració de la missa a càrrec de Mn. Joan Torra.

Discurs a càrrec de Victòria Vigué , dir. del centre.

Discurs a càrrec de  la Dra. Mª Àngels Casals , metgessa del CAP de Torelló i membre del Patronat.

Discurs a càrrec del Il·lm. Sr. Santi Vivet, alcalde de Torelló i president del Patronat.

La festa  va concloure amb un pica-pica elaborat pel servei de cuina de la residència  i una projecció de fotografies en que es podia veure la feina de les Germanes que han viscut al centre durant tots aquests anys .

Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!